Blog

In deze blog neem ik je graag mee in de inzichten die ik kreeg rond slaap, in het ouderschap, in mijn groeiproces als mama. Ik wil nooit iemand met de vinger wijzen, ik (ver)wijs wel graag naar de wetenschap en hoop dat ik je een klein beetje op weg kan helpen in de zoektocht die het ouderschap kan zijn.


Heb je vragen of wil je iets toevoegen aan één van deze onderwerpen? Laat het me zeker weten!


Een dutje elke dag...

Dutjes kunnen heel bepalend zijn voor de dag van jouw kind én die van jou. Hoeveel dutjes heeft jouw kind nodig? Waar kan je op letten? Wanneer maakt een kind de overgang naar minder dutjes,...

Slapen op locatie

Slaapt jouw kind ook soms beter als hij of zij bij de oma of opvang gaat slapen dan thuis? Ontdek hier hoe dat komt en waarom dat niet per definitie 'beter' slapen is!

Wakkertijden

Wakkertijden worden vaak aangeduid als the way to go. Maar is dat wel zo? In deze post vertel ik je alles wat je er mee kan aanvangen!

Over mij

Ben je benieuwd hoe ik in de wereld van het slaapcoachen beland ben? Wat mijn struggles waren toen ik net mama werd? In deze kwetsbare post neem ik je graag mee in mijn verhaal.

Slaapassociaties

Wanneer kan je spreken over goede en slechte slaapassociaties? Of spreek je er beter helemaal niet over? Lees mee en ontdek wat ik er van vind...

Copyright © Alle rechten voorbehouden aan planeet Kind

Gegevens die je deelt, worden altijd verwerkt zoals beschreven in de privacy verklaring van planeet Kind. 

Disclaimer - Algemene verkoops- en dienstverleningsvoorwaarden

unsplash