Over mij

Mijn naam is Anneleen, ik ben de echtgenote van Giel en mama van onze prachtige zonen Gie en Walt. De afgelopen 10 jaar kon ik ervaring opdoen als vroedvrouw en lactatiekundige (IBCLC).

Wanneer Gie geboren werd in 2019 was dit een fantastische, mooie, overweldigende, levensveranderende ervaring. Sindsdien kon ik uit de eerste hand ervaren wat het is om niet te slapen! Het hield me altijd heel erg bezig wat de oorzaak was, hoe de verbinding tussen ons beiden was en probeerde onze situatie te veranderen/verbeteren. 

Ik hou van bijleren en geloof heel erg in de kracht van het menselijk lichaam en geest. In Gie zijn eerste levensjaren las ik alles wat ik maar kon vinden over slaap bij baby's en kinderen. Wanneer ik uiteindelijk de visie en opleiding vond die ik nu wil voortbrengen, voelde het als een enorme opluchting om gelijkgestemden te vinden die meer diepgang zochten in hechting, emotionele ontwikkeling en slaap bij kinderen. Het voelde alsof ik eindelijk weer kon ademen en loslaten. Weten (en vooral voelen!) dat mijn kind perfect normaal is en dat onze band alleen maar sterker kan worden door meer nabijheid te bieden, geeft veel gemoedsrust! Ik kijk er heel hard naar uit om deze visie met anderen te delen en jullie dezelfde rust te kunnen bieden die ik mag ervaren!


Copyright © Alle rechten voorbehouden aan planeet Kind

Gegevens die je deelt, worden altijd verwerkt zoals beschreven in de privacy verklaring van planeet Kind. 

Disclaimer - Algemene verkoops- en dienstverleningsvoorwaarden