Visie

Een grote uitdaging bij de komst van een nieuw gezinslid, is evenwicht zoeken: tussen jou en je partner, in cohesie met de nieuwe baby of oudere kindjes,... De hormonale en emotionele overgang naar 'mama' of 'papa' worden kan je een ontwricht gevoel geven. Ik wil je graag helpen jezelf en dit evenwicht (terug) te vinden. Meer slaap en begrijpen wat er in je kindje(s) omgaat, kan een grote eerste stap zijn!


Elke persoon heeft een eigen visie op opvoeden. Ik wil niemands mening veranderen, niet oordelen en geen informatie opdringen. Ik wil je ondersteunen in je eigen zoektocht naar balans en geluk in je gezin.

 

Tijdens mijn eigen zoektocht naar opvoedingsmethodes, mijn zoontje beter begrijpen, meer slaap en begrip, kwam ik terecht bij "Isla-Grace, Attachment Focused Sleep and Parenting". Hier vond ik ondersteuning voor gezinnen door gebruik van de "Baby-Led Sleep Approach™." Ik voelde meteen dat deze aanpak helemaal aansloot bij mijn gevoel en hoe ik slaap wil bekijken, dus besloot de opleiding te volgen. 

De Baby-Led Sleep™ approach legt de nadruk op het instinct van de ouders en de signalen van hun kinderen. Mijn missie is om ouders te helpen slaapoplossingen te vinden door verbindend ouderschap en de relatie met hun kinderen te verdiepen. Slaaptraining krijgt geen enkele ruimte in deze visie.

Het Baby-Led Sleep programma:

  • Respecteert en voedt hechting tussen jou en je kind; 
  • Ondersteunt de natuurlijke ontwikkeling van een kind; 
  • Geeft jou als ouder inzicht in 'normale' slaap bij hun kind; 
  • Waardeert het ontwikkelende brein van een kind en hierbij horende overlevingsinstinct; 
  • Moedigt jou aan om in je instincten te geloven en je gevoel te volgen; 
  • Empowert jou als ouder om veranderingen te maken die de kwaliteit van slapen binnen het gezin zal verbeteren. 

Copyright © Alle rechten voorbehouden aan planeet Kind

Gegevens die je deelt, worden altijd verwerkt zoals beschreven in de privacy verklaring van planeet Kind. 

Disclaimer - Algemene verkoops- en dienstverleningsvoorwaarden